If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега салона не е шит а си е оригинален на колата от кожа от елен и моля не давай такива мнения без да си го виждал на живо
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
цената на салона съм я написал в раздел авточасти и аксесоари
Намерих я цената в раздела ,ако нещо съм те засегнал, ма видях че е без щампи алфа ромео и с тези червени конци та за това ,ти казвам че е шит и не че си го шил ти а просто е шит от грамотен тепецер в чужбина.
Намерих я цената в раздела ,ако нещо съм те засегнал, ма видях че е без щампи алфа ромео и с тези червени конци та за това ,ти казвам че е шит и не че си го шил ти а просто е шит от грамотен тепецер в чужбина.
абе колега я погледни в тази тена http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E0%EB%EE%ED коженият салон има ли щампа че ми е много интересно дали и тази кола е ходила при същият майстор в чужбина а конците са червени защото така е поръчана колата който иска може да му пратя рамата да си провери с какви екстри е излязла колата от завода
абе колега я погледни в тази тена http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E0%EB%EE%ED коженият салон има ли щампа че ми е много интересно дали и тази кола е ходила при същият майстор в чужбина а конците са червени защото така е поръчана колата който иска може да му пратя рамата да си провери с какви екстри е излязла колата от завода
Позволявам си да се намеся, защото колегите ти казаха мнението си за салона, защото имат опит и познават тези коли, а не с идеята да те обиждат или да обезценят салона, защото той така или иначе е много красив, и това че е уникат е още по-добре!
Mоята кола понеже тя си има орiгинален кожен салон ,като този кадето показва колегата Васил Петров.Това е орегиналния модел ,по които е шит твоя.
Аз просто отбелязах ,защото има едно момченце кадето си търси салон ,и мислех ако мога да му помогна,и да помогна и на тебе да го продадеш,нищо лично,а ти колега веднага завист и така на татък.
Ето ти 2 снимки и от мене за да видиш че не ме е яд че колата ми е зелена,още повече ,че заради цвета си е била 2 години на ветрината ,на Алфа Ромео Варезе провинция Милано.
Позволявам си да се намеся, защото колегите ти казаха мнението си за салона, защото имат опит и познават тези коли, а не с идеята да те обиждат или да обезценят салона, защото той така или иначе е много красив, и това че е уникат е още по-добре!
Аз просто отбелязах ,защото има едно момченце кадето си търси салон ,и мислех ако мога да му помогна,и да помогна и на тебе да го продадеш
Аз лично си мислех, че салона е точно като твоя и се бях надъхал да го купувам. Но след като го видях на снимки разбрах, че не е оригинален! (не казвам, че е лош салона, напротив! Доста е готин) Та това ме отказа да го купувам. Предпочитам да си остана с на "Супер"-ката салона тип "фотьол".
Иначе, колега Ванка, никой от нас не ти иска лошо, идеята от форума е точно такава, че да се дискутират подобно въпроси. Салона ти е перфектен и е много запазен, но просто не е излизал от завода на Alfa Romeo (Fiat). Приеми го просто като информация.
Comment